11 de maig 2016

SolRetronada Solidària 2016

Hola famílies!

Com molts ja sabeu, el passat dissabte 7 maig la colla Els Timbals de la Marina va sortir d'actuació pels carrers de Premià de mar en motiu de la festa SolRetronada Solidària que organitzava l'escola Sol Re Percussió.


Dissabte passat va ser un gran dia! Entre totes les colles timbaleres participants vàrem recollir una gran quantitat d'aliments. Vàrem actuar junt amb els nostres veïns, els Ocatrons de l'escola Ocata i petits i adults vam fer pinya per donar el millor de nosaltres mateixos a la timbalada de la cercavila.

La festa va acabar amb un magnífic sopar de germanor que va oferir l'escola Sol Re Percussió.

Un cop més, volem agrair a tots els participants i acompanyants la seva il·lusió i ganes de gresca, així com el gran entusiasme al que ens tenen acostumats el Xavi i la Patri!

Podeu veure les fotografies d'aquesta gran trobada clicant sobre la imatge:



Si algú s'engresca i es vol afegir a la colla timbalera de la Marinada, recordeu que els assajos d'adults són els dimarts de 20.45h a 21.45h. i que es mantenen els assajos quinzenals dels dilluns de 16.30h a 18h amb nensnenes, pares i mares.



Aprofitem per recordar-vos que: 

La data límit per fer el pagament de l'arrossada serà el dia 16 de maig. SI US PLAU, RESPECTEU AQUESTA DATA!

FEU L'INGRÉS DE L’IMPORT AL COMPTE DE L’AFA DE LA CAIXA: 2100 1341 23 0200029646 i INDIQUEU CLARAMENT AL RESGUARD EL NOM DE LA FAMÍLIA, EL NOMBRE D’ADULTS I EL NOMBRE DE NENS.(MOLT IMPORTANT)



Ratatanplam i fins aviat!