09 d’abril 2015

Colla gegantera i timbalera de la Marinada

Com tots sabeu l’Escola Marinada ja té nova geganta, la Marina, i com que una geganta no pot ballar sola s’ha creat la Colla Gegantera i Timbalera de la Marinada.

La geganta Marina es va presentar durant la festa de la castanyada d’aquest curs 2014 - 2015 i va comptar amb la companyia de diferents representants de la Colla de Bastoners Ple de Cops, de la Colla dels Gegants i dels Diables del Masnou. Durant unes setmanes el Bernat, timbaler dels Diables, ens ha estat ensenyant alguns ritmes per tocar amb els timbals i poder així acompanyar la geganta Marina en les seves actuacions. L’estrena de la colla s’ha fet en aquest darrer carnestoltes, on alumnes, mares i pares hem tocat timbals i hem fet ballar la geganta al pati de l’escola. Ens encantaria seguir aprenent ritmes i balls per a poder participar a la cercavila de la festa major del Masnou d’aquest any, i us assegurem que si els assajos segueixen el ritme que portem fins ara, farem una gran actuació!

Actualment ens trobem tots els dilluns a la tarda - excepte quan coincideixi amb el Berenar de contes -, a partir de les 16’45h. al pati dels grans, on el Joan de sisè i la seva mare, la Patrícia, ens segueixen omplint de ritmes timbalers.



Si teniu ganes de venir a provar-ho o
teniu cap dubte, només cal que vingueu un dilluns o envieu un correu a elstimbalsdelamarina@gmail.com

...i si voleu formar part de la colla però no podeu venir els dilluns, aquí teniu un vídeo perquè pugueu anar assajant els ritmes a casa!


Només un detall!, durant les primeres setmanes d’assajos van venir força nens i nenes de P3 i P4 que aviat van anar deixant de venir, sembla que encara són petits per seguir ritmes i concentrar-se, però si algú vol proposar algun tipus d’activitat o joc amb ells estarem encantats, de fet ells són la cantera timbalera de la colla!



Rampataplam!